FØRENDE INDUSTRI EXEC SÆGER BITCOIN BULL CASE ER KLAR SOM DAG

Bitcoin er det mest effektive makroaktiv i 2020, uden tvivl. Fra starten af året er mønten steget med omkring 150%. Og siden nedgangen i marts har den førende kryptokurrency fået omkring 450%.

Men analytikere tror, at institutionel indflydelse i rummet vil drive markedet endnu højere.

Den institutionelle indflydelse på bitcoin vil vokse, når den store sag bliver klar

Paolo Ardoino, CTO hos Bitfinex, sagde for nylig, at han mener, at den ekstremt tilsyneladende Bitcoin bull case vil tvinge kapitalforvaltere til at afsætte tid og kapital til dette rum:

”Intet kynisme, vantro eller endda fantastisk tænkning kan skjule den overbevisende sag for Bitcoin,” sagde han. “Globale kapitalforvaltere vil fortsætte med at kalibrere deres porteføljer i overensstemmelse hermed.”

Mange andre i rummet har fremsat denne påstand og angivet, hvordan det nuværende makromiljø gør, at BTC ikke er næsten uansvarligt.

HVAD ER DEN BULLE TILFÆLDE?

Bitcoin bull-sagen menes i vid udstrækning at være relateret til den enorme mængde monetær inflation, der finder sted, og tabet af dominans i den amerikanske dollar.

Som Paul Tudor Jones skrev i sit berømte forskningsnotat / investorbrev, der fremhævede Bitcoin:

”En ting, der vækkede min interesse fra denne liste over aktiver, og som GMI en dag kan være meget fremtrædende på, er Bitcoin. Sandheden i reklamer, jeg er ikke en hård penge eller en kryptomøtrik. Jeg er ikke en årtusinde, der investerer i kryptokurrency, som er meget populær i den generation, men en babyboomer, der ønsker at fange muligheden, mens han beskytter min kapital i stadigt skiftende miljøer. En måde at gøre det på er at sikre, at jeg investeres i de instrumenter, der reagerer først på de massive stigninger i globale penge. Og i betragtning af at Bitcoin har positive afkast over de seneste tidsrammer, var det nødvendigt med et dybere dykke ned i det. ”

Bitcoin forventes at spille en stadig vigtigere rolle i porteføljerne for globale investorer, både på detail- og institutionelt niveau.

Det menes, at kryptokurrencyens forsyningsgrænse og dens relative suverænitet i forhold til andre værdipapirer vil gøre det ekstremt værdifuldt i de kommende år.

Mange i Wall Street-rummet har fremsat denne påstand i de seneste uger, idet de siger, at de faktisk mener, at BTC udviser guld i mange aspekter. Skønt, hvor meget BTC der overgår guld ved, skal stadig ses.

Nogle tror, at Bitcoins markedsværdi i denne markedscyklus kunne overstige guldets. For eksempel sagde Winklevoss Twins fra Gemini for nylig på CNBC, at de tror, at Bitcoin kunne overvinde guldets markedsværdi, hvilket ville pris BTC til $ 500.000.