Bitcoin Fan Jack Dorsey til Talk DeFi på Africa Fintech Summit

Dorsey’s hovedtema „vil dreje sig om begreberne decentraliseret finansiering og muligheder, som det skaber for økonomisk integration.“

Jack Dorseys firma Square købte for nylig 50 millioner dollars i Bitcoin.

Twitter CEO Jack Dorsey er blevet annonceret som hovedtaler ved Africa Fintech Summit.
Dorseys firma Square foretog for nylig en investering på 50 millioner dollars i Bitcoin.
Hans hovedret vil tage fat på „decentraliseret finansiering og muligheder, som det skaber for økonomisk integration.“

Square og Twitter CEO Jack Dorsey er blevet annonceret som den afsluttende hovedtaler for Africa Fintech Summit, der afholdes stort set den 9., 10. og 12. november. Hans præsentation den 12. november vil fokusere på “begreber decentraliseret finansiering og muligheder, skaber til økonomisk inklusion, ”ifølge arrangørens meddelelse.

Dorsey er blevet noget af en Bitcoin trailblazer i de seneste måneder. Square, hans betalingsselskab, købte 50 millioner dollars i Bitcoin tidligere på denne måned; han tweets om Bitcoin regelmæssigt, og kryptovalutasymbolet er den eneste information i hans Twitter-beskrivelse.
Dorsey: Afrika vil definere Bitcoins fremtid

Han er også en stærk talsmand for det transformerende potentiale for kryptokurrency i Afrika. Sidste år rejste Dorsey rundt på kontinentet i flere uger på en „lytning og læring“ -turné og mødte afrikanske Bitcoin-medlemmer i Nigeria, Sydafrika og andre steder. Han kom væk og erklærede, at Afrika vil definere Bitcoins fremtid.

Afrikas syd for Sahara høje andel af ikke-bankede og lave kreditkortindtrængning – sammen med stejle gebyrer for pengeoverførsler – understøtter Dorsey’s interesse i kontinentet.

Firkant fører an

Dorsey meddelte, at han ville bruge en hel del mere tid på kontinentet og fremskynde spekulationer om, at Square ville være rettet mod Afrika.

Starten er bedst kendt for sin forstyrrende kortbetalingsteknologi, CashApp, og for introduktion af en række værktøjer og tjenester, der understøtter både økonomisk inklusion og Bitcoin.
Top 5 kryptonyheder og -funktioner i din indbakke hver dag.
Få Daily Digest for det bedste ved dekryptering. Nyheder, originale funktioner og mere.

Men Dorsey støtter også tokenlisteplatform CoinList – som tidligere i år udvidede til Decentralized Finance (DeFi).

”Jeg vil forstå udfordringerne ved at starte et firma her og finde ud af, hvordan jeg kan støtte,” sagde Dorsey under sin turné i Afrika sidste år. „Jeg vil gerne bo her i tre til seks måneder næste år på fuld tid uden rejser.“

Hvorfor Afrika er kryptos nye digel

Coronavirus har betalt for denne ambition – men det stoppede ikke Dorsey’s fortalervirksomhed. Tidligere på måneden opfordrede han Bitcoin-indehavere til at donere til en kampagne for at afslutte politiets brutalitet i Nigeria. #EndSARS hashtag, der er tweetet af Dorsey, refererer til en kampagne, der kræver en afslutning på den vold, der angiveligt er begået af Special Anti-Robbery Squad (SARS), en meget hadet enhed af det nigerianske politi.

Den nigerianske politiker Adamu Garba truede med at sagsøge Dorsey for $ 1 mia. I erstatning på vegne af den nigerianske regering for twitring af støtte til # EndSARS-sagen.